Szilveszter gazda

Szilveszter gazda, Medvegy Szilveszter néven Tiszajenőn éli mindennapjait, méghozzá mezőgazdasági vállalkozóként. Foglalkozik növénytermesztéssel, állattenyésztéssel, valamint erőgazdálkodással is.

Egyelőre nincs gyermeke, de szeretne egy kislányt és egy kisfiút is. Dohányzik, és előfordul az is, hogy alkoholt fogyaszt. Kedvenc sportjai a lovaglás, motorozás, quadozás. Az otthona „csili-vili” elmondása szerint. Nem eszi meg a bolti dolgokat, mert nem tudja, hogy az miket tartalmaz, inkább otthon sürög-forog a konyhában, süt-főz. A magyaros ételeket kedveli leginkább, de ezenkívül nagy kedvencei a rántott hús, és a sertés borda. Nagyon szereti az állatokat, főleg a kutyákat, a lovakat és a birkákat. Szilveszter vicces természetű, kifejezetten szereti szórakoztatni az embereket. Takarékosan beosztja a pénzét, és mindig keményen megdolgozik érte.

Az öltözködése sportosan divatos. Nagyon szeret időt tölteni a közeli barátaival. Az időbeosztása spontán, általában nem tervez, minden úgy történik, ahogy jön. Él-hal a munkájáért, ez az élete. A magyar slágereket és a house zenét szereti, és nagyon fontos szerepet játszik az életében a zene.

A szabadidejében a barátaival közös programokat szerveznek, a Tiszán fürdenek, vízisíelnek, hajókáznak. Nyaralni legszívesebben egy tengerpartra menne napozni, egyszer kettesben, utána pedig a barátaival. Az estéit mindig mással tölti.

Őszinte, talpraesett, okos, alkalmazkodó nőt szeretne maga mellé, aki házias, és nem öntörvényű. Ne legyen túlságosan vékony, mert Szilveszter azt szereti, ha van egy nőn „mit fogni”. A tekintet nagyon fontos, az illető szeme sugározza azt, hogy becsületes ember.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Ezt ajánlják a legtöbben...